In 4 stappen naar een mooie huid

Grijp je gratis e-book van José la Fleur Mijn Huidspecialist

Page content

Over ons in samenwerking met

Team Mijn Huidspecialist

Wij zijn opgeleid tot huidspecialist waardoor wij breed gespecialiseerd zijn in huidverjonging en huidverbetering. Door onze achtergrond en verschillende opleidingen hebben wij kennis van alle facetten in het vak.

Jose La Fleur

Huidspecialist Jose La Fleur

De ervaren en enthousiaste eigenaresse José is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd om zichzelf huidspecialist op hoog niveau te kunnen noemen. José heeft de studie tot SkinMaster succesvol afgerond en vormt nu de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en een cosmetisch arts.

In samenwerking met cosmetisch arts, huidtherapeuten en permanente make-up artiest.

Lees hier meer over het hele team van Mijn Huidspecialist…..

Huidverbetering
Wij werken niet alleen oppervlakkig, maar op meerdere niveaus in de huid. Hierdoor komt uw huid om op de juiste manier snel in balans en wordt uw huid glad en egaal. Wij behandelen de huid met persoonlijke praktijkbehandelingen in combinatie met voedingssupplementen en producten. Ook kijken wij naar uw voedingspatroon en geven we advies op maat voor een gezonde voedingsbasis.

Onze producten hebben een  therapeutische basis met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen dringen diep de huid binnen naar het levende weefsel waar deze effectief zijn. En blijven niet zoals andere producten bovenop de dode huidcellen liggen.

Huidspecialist en SkinMaster:

José is huidspecialist en heeft zich gespecialiseerd tot SkinMaster. Om de betekenis van een huidspecialist en een SkinMaster te begrijpen, volgt hieronder een korte uitleg van beide begrippen.

Huidspecialist

Een huidspecialist is de  brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts. Door het prikkelen van de huid zorgt ze ervoor dat de huid zichzelf verjongt en verbetert. Dit zal leiden tot een duurzaam effect.

Om het verschil tussen een huidspecialist, schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts te verduidelijken, leest u hieronder de definities van de verschillende beroepen.

Schoonheidsspecialist: geeft relaxbehandelingen om u te laten ontspannen.
Dermatoloog: Is gespecialiseerd in huidziekten. Om dit op te lossen werkt een dermatoloog voornamelijk  met hormoonzalven en synthetische pillen. Hiervan is het resultaat vaak van korte duur.
Cosmetisch arts: Corrigeert de huid door middel van operaties of inspuitingen. Dit resulteert niet in huidverbetering.

SkinMaster

Een SkinMaster is een ervaren huidspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in huidverbetering en huidverjongingstechnieken. Door de kennis die zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht niet beperkt tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde in te zetten. Dit alles volgens behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Vergoedingen verzekering

Behandelingen zoals acne en definitief ontharen, kunnen worden vergoed. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.

De praktijk is aangesloten bij de branche organisatie Anbos en vereniging van huidtherapeuten en heeft een agb-code 89-(0)52855.

anbos