In 4 stappen naar een mooie huid

Grijp je gratis e-book van José la Fleur Mijn Huidspecialist

Page content

Recensies

Laat u enthousiast maken door andere klanten of maak andere potentiële klanten enthousiast met uw eigen ervaring.  Onderaan de pagina kunt u een reactie achterlaten.

Comment Section

55 reacties op “Recensies


Door Freek op 4 januari 2014

Ik heb al vanaf jongs af aan last van droge handen en heel veel kloven. Al jaren liep ik bij artsen en dermatologen en heb al behoorlijk wat zalfjes gekregen maar niks hiervan hielp. Ik had eigenlijk de moed al opgegeven tot ik op internet wat tegen kwam van Mijn Huidspecialist. Ik heb een afspraak gemaakt en Lisanne heeft mij toen voedingssupplementen geadviseerd. Ik ben er mee begonnen en eigenlijk na 3 weken gebruik zag je de kloven al minder worden. Ik gebruik het nu 2 maanden en het ziet er heel goed uit. Ik ben er heel enthousiast over en ik kan het ook iedereen aanraden


Door Ester op 5 juni 2014

Ik ben een vrouw van 42 en moest helaas onderkennen dat mijn huid vanaf mijn 40ste er niet beter op werd.
De huid van mijn gezicht werd grauw, vlekkerig en natuurlijk kwamen de rimpels.
Ik dacht, ach dat hoort erbij. Waar ik vooral last van had was de huid rondom mijn ogen, die was rood en geirriteerd. Voor mijn ogen had ik via een collega creme van de dokter. Dat hielp redelijk en daarvan dacht ik, nou, hier moet ik het maar mee doen.
Voor mijn rimpels dacht ik steeds meer aan een soort van botox.
Ik ben gaan googlen en kwam terecht bij Mijn Huidspecialist.
Een afspraak kon snel, ik geloof meteen de eerstvolgende week, ingepland worden.
Ik ging er naartoe met nog steeds iets van botox in mijn hoofd. Jose ontving me hartelijk en ik vertelde haar over mijn rimpels.
Al snel zag ze wat ik nodig had en ze pakte 2 flessen, 2 flesjes en een tube. Dit is wat je nodig hebt zei ze. Ze legde uit wat elk afzonderlijk product voor mijn huis zou doen. Ze leek zo zeker van haar zaak dat ik besloot dit maar te doen. Uiteindelijk was het ook nog goedkoper dan botox :).
Ik begon meteen die avond met schoonmaken, smeren en schuimen. Al na een paar dagen voelde ik dat de producten begonnen te werken. Er gebeurde van alles. Branderigheid, een beetje schilferen, droog worden. Maar na ongeveer 2 weken was dat allemaal voorbij. Mijn huid werd strakker, egaler en zag er stralend uit. 3 weken nadat ik was begonnen had ik weer een afspraak met Jose. Ze was zeer tevreden, en ik ook!!!!!
Inmiddels gebruik ik het product al bijna een jaar. En ik kan en wil niet meer zonder! De creme van de dokter hoefde ik niet meer te gebruiken zei Jose. Ik twijfelde maar heb toch maar haar advies opgevolgd. En het klopte, de producten van Mijn Huidspecialist kun je gewoon op je ogen gebruiken, je hebt uberhaupt geen oogcreme nodig en mijn geirriteerde ooghuid is volledig verdwenen!
Als een product op is stuur ik Jose een mailtje en haal ik het op. Haar collega is het zelfs een keer bij mij thuis komen brengen!
Kortom, ik ben een grote fan van de producten van Mijn Huidspacialist. Dat in combinatie met de vakkundigheid en klantvriendelijkheid van Jose maakt mij een klant voor het leven.
Binnenkort wil een huidmassagekuur gaan doen, om de spieren vlak onder de huis te verstevigen.
Neem een kijkje op de site en maak een afspraak, je zult niet teleurgesteld worden. Heel goedkoop is het niet, maar je hebt daarnaast ook helemaal niets nodig.


Door Mariette op 15 september 2014

Kwam enige weken geleden voor het bleken van mijn tanden en kreeg van Jose advies voor het verminderen van mijn pigmentvlekken. Inmiddels zijn we 6 weken verder en ziet mijn huid er een stuk egaler uit. De pigmentvlekken op mijn bovenlip, bij mijn ogen en op mijn voorhoofd zijn een stuk lichter geworden en dat terwijl ik al heel veel (dure behandelingen) ondergaan heb die uiteindelijk toch niet het gewenste resultaat bleken te hebben. Ik ben daarom blij verrast en hoop dat wanneer we nog 6 weken verder zijn ik nog enthousiaster kan zijn.


Door Feikje op 16 september 2014

Vriendelijke en professionele service, blij dat ik de producten van IMAGE ben gaan gebruiken!!


Door Sally op 10 oktober 2014

Via groupon ben ik in maart bij mijn huidspecialist terecht gekomen. De behandeling betreft het definitief ontharen. Dit is pijnloos en werkt uitstekend. Na een paar keer al geen zichtbare haargroei meer. Tevens heb ik advies gevraagd voor de vele pigmentvlekken, waaronder een grote donkere pigmentvlek. Het advies was de melanogel 2x daags te gebruiken. Het is de eerste keer dat een product zo snel en effectief werkt. Na 4 maanden waren de pigmentvlekken duidelijk minder zichtbaar. Al met al een uitstekende praktijk die ik iedereen aanbeveel. Ik kom zelf in de praktijk in Leeuwarden en daar word je goed, deskundig en leuk geholpen.


Door Sjieuwke op 29 oktober 2014

IK BEN BIJ MIJN HUIDSPECIALIST GEKOMEN VOOR EEN IPL BEHANDELING NA 5 X WAS DE BEHARING OP MIJN ONDERBENEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWENEN DE BEHANDELING IS MIJ ZO GOED BEVALLEN DAT IK NU VOOR HET VOLGENDE PROJECT GA OOK HEB IK DAAR HEEL GOEDE TANDPASTA GEKOCHT VOOR HET WITTER MAKEN VAN MIJN TANDEN. CONCLUSIE BIJ DE HUIDSPECIALIST WORDT JE VLOT EN VAKKUNDIG GEHOLPEN.


Door Maaike op 11 november 2014

Ik was al een paar keer bij Mijn Huidspecialist langs geweest voor het definitief ontharen van mijn oksels, waar ik erg tevreden over ben. Daarom heb ik voor de zomer ook mijn steelwratje/bloedblaasje onder mijn oksel laten weghalen. De behandeling kon gecombineerd worden met de definitieve ontharing, dus ik hoefde er niet een extra afspraak voor te maken. De behandeling was gevoelig, maar duurde gelukkig niet zo lang en na een paar dagen viel het steelwratje/bloedblaasje er al af. Het wondje was ook snel genezen en het resultaat is erg mooi, daarom vind ik het wel een aanrader om deze behandeling te doen.


Door Linda op 8 januari 2015

Ik heb niets negatiefs te melden, erg aardige medewerkers. ….. Een kleine opmerking (meer is het niet) is dat het prettig zou zijn, als je de ruimte verlaat, je dit even mededeelt met daarbij de tijd dat je weg bent of wat ik moet doen als er in die tijd iets aan de hand is waar ik je bij nodig heb om je te bereiken.


Door Judith op 9 februari 2015

Definitief ontharen
Na er een paar jaar over te hebben nagedacht heb ik besloten om alle haren in de buurt van mijn bikinilijn/bilnaad definitief te laten ontharen. Ik ben 6 behandelingen verder en ik hoef me al veel minder vaak te scheren. Voor iedere behandeling bekijk ik samen met Lisanne het resultaat van de vorige. Ik heb vrijwel nooit last van een gevoelige huid nadien. Ik ben erg tevreden over de prettige en discrete manier waarop de behandelingen worden uitgevoerd. Je wordt op je gemak gesteld en de setting is altijd informeel en persoonlijk. Verzetten van afspraken is ook nooit een probleem, kortom ik ben een tevreden klant.
Permanente make-up hairstroke
Ik heb een paar maanden geleden mijn wenkbrauwen laten behandelen d.m.v. hairstroke. De komende 12-24 maanden hoef ik nooit meer wat aan mijn wenkbrauwen te doen, ik ben er ontzettend blij mee. Het ziet er heel natuurlijk uit en is bijna niet van echt te onderscheiden. Het resultaat is 12-24 maanden zichtbaar en daarna hoef je alleen maar een nabehandeling te doen. Ik blijf zeker terugkomen.


Door Henrieke op 5 maart 2015

Persoonlijk, goede service


Door Matty op 17 april 2015

Ik heb ca. 3 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten doen middels permanente make-up , en dit is mij zeer goed bevallen. Het ziet er mooi en natuurlijk uit.
Deze week heb ik het weer laten bijwerken, het is gewoon perfect.
Een echte aanrader als je hele lichte wenkbrauwen hebt.
Met goed getekende wenkbrauwen krijgt je gezicht toch veel meer uitdrukking is mijn mening.
Ik blijf zeker terugkomen!


Door Joyce op 16 mei 2015

Het personeel is erg vriendelijk en de behandeling is goed en pijnloos verlopen, ondanks dat ik van mezelf erg gevoelig tandvlees heb. Mijn tanden zijn wel degelijk witter geworden dan ze waren, maar toch had ik er iets meer van verwacht. Mijn voortanden hebben een behoorlijke gele aanslag en helaas is dat nog steeds zichtbaar. Dit is geen verwijt naar de huidspecialist, want zij hebben gedaan wat ze konden, maar de aanslag zit nou eenmaal diep in mijn tanden en valt dan ook niet direct te verhelpen. Ik denk er nu over om nogmaals de tanden bleek behandeling te ondergaan, omdat ik dan hoop dat mijn tanden nog wat witter zullen worden. Is er iemand die weet hoeveel tijd er moet zitten tussen de behandelingen?


Door Karin op 28 mei 2015

Ik heb mijn tanden laten bleken, prima behandeling. Vriendelijke begeleiding. Mijn tanden zijn een stuk witter. Binnenkomer was wel beetje jammer. In de wachtruimte staat een plant dood te gaan… de grond ligt bezaaid met bladeren. Rommelig en treurig.


Door Anja op 23 juni 2015

Via internet hier terecht gekomen. Ik heb een huidanalyse laten doen om er zo achter te komen of ik wel de juiste cremes gebruik. Het is behoorlijk confronterend om te zien hoe je huid eruit ziet via de speciale scan. Ashley heeft daarna mijn huid behandeld met een peeling en aansluitend op de huidanalyse een advies gegeven voor producten die bij mijn huid passen. Ik heb een kit meegekregen om mijn huid te laten herstellen van de peeling. Ik ben er erg tevreden over. Nu weet ik wat voor huidtype ik heb en kan ik daar de producten op aanpassen.


Door Chun op 7 juli 2015

Bij mijn huid specialist, Leeuwarden :tandenbleken

Aardig mevrouw die alles goed uitlegde zowel bij het intake als het bleken.


Door Alejo op 8 juli 2015

Ben heel zenuwachtig binnen gekomen en super tevreden eruit. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat van het tanden bleken.


Door jolien op 16 juli 2015

Definitief ontharen in Groningen.
IPL behandelingen slaan goed aan, word zorgvuldig uitgevoerd! Zijn erg vriendelijk, en professioneel.


Door Martijn op 22 juli 2015

Behandeling gehad in Sneek.
Goede service, vriendelijk.


Door Fiona op 27 juli 2015

Voor de eerste keer mijn tanden laten bleken, wat behoorlijk in de kosten scheelt. De behandeling viel erg mee; ik heb gevoelige tanden dus ik had verwacht hier last van te krijgen, maar ik heb geen centje pijn gehad ook niet na de tijd. Mijn tanden zijn een aantal (2 a 3) tinten gebleekt. Verwacht dus geen zoals de specialiste zegt ‘Gerard Joling smile’. Het blijft natuurlijk, m’n tanden lijken schoner.


Door elsina op 4 augustus 2015

Definitief ontharen in Leeuwarden
Ik heb gister mijn intake en eerste behandeling bij Jose gehad. Ik heb al eerdere behandelingen bij andere salons gehad en kan dus goed vergelijken. Jose is erg professioneel en vriendelijk en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze kon ook meteen de behandeling starten terwijl ik wel zongebruind ben. Ook nog een voordeel van haar apparatuur is dat het pijnloos is; dat heb ik ook wel anders meegemaakt. Kortom: Ik ben zeer tevreden!


Door Lijda op 4 augustus 2015

Vriendelijk ontvangen, goed geholpen en goeie tips en uitleg gehad. Zeker een aanrader: Mijn Huidspecialist.


Door Dina Wagenaar op 25 augustus 2015

Geholpen door Sara. Zeer vlot en speelde goed in op wat ik graag wilde, en waar ik mee zat. Zeer compleet en zorgzaam gaan ze met je om.


Door Lisanne op 5 september 2015

8 tinten wittere tanden na 1 behandeling bij mijn Huidspecialist in Leeuwarden. Ik ga mijn bruiloft met een stralend gebit tegemoet. Bedankt!


Door Nghi op 9 september 2015

IPL Definitief ontharen in Groningen

Ze zijn vriendelijk en professioneel. Ze legt alles helder uit, waardoor je weet wat je te wachten staat. Daarnaast stelt ze je volledig op je gemak en verlaat je de behandelruimte uiteindelijk met een tevreden gevoel.


Door Ria op 18 september 2015

Een aanrader. Aardige medewerkers en prima behandelingen. En zeker niet duur!


Door Ton Brakema op 24 september 2015

Tanden bleken: prettige behandeling in Groningen. ondanks lange zit. Drie keer 15 minuten bleken. Allen bij mij heeft het niet veel geholpen, blijkbaar is mijn natuurlijke kleur zo en krijg je het niet witter. Jammer, maar geloof niet dat het ligt aan de behandeling maar wel iets om rekening mee te houden.


Door Chantal Lohuizen op 24 september 2015

Paar weken terug de eerste afspraak gehad!
Zeer tevreden met de behandelingen en tips! Ze kijkt ook echt naar je als persoon en heeft het beste met je voor!
Ook de producten die worden gebuikt vind ik persoonlijk heerlijk! Ze kon me goed helpen met producten te vinden die echt goed zijn voor mijn huid! Ik zal in de toekomst zeker gebruik maken van de producten die ik heb aangeschaft!


Door Wilma op 2 oktober 2015

Gisteren een heerlijke pedicure behandeling gehad, mijn voetjes voelen weer als nieuw.


Door Hellen op 16 oktober 2015

Ben zeer vriendelijk geholpen. Ben met 2 producten naar huis gegaan. Dit moet verbetering van mij droge huid opleveren. Vandaag mee begonnen en moet zeggen dat het een heerlijke creme betreft. Voelde me ook op mijn gemak. Vervolgafspraak is ook al gemaakt. Tevreden dus.


Door Beatrix Kühni op 3 november 2015

Hallo Leute
Ich bin aus der Schweiz und besuche regelmässig meine Freundin in Sneek. Vor ca. 4 Jahren habe ich mir in der Schweiz ein Augenbrauen permanent make-up machen lassen. Damals geschah das in Form einer Tätovierung, die sich im Lauf der Zeit nun aber farblich verändert hat und rötlich geworden ist, was mir nicht mehr gefallen hat. Bei meinem letzten Besuch in Sneek Ende September 2015 habe ich dann beim “Huidspecialist” ein make-over machen lassen. Dieses Mal allerdings nicht in Form einer Tätovierung sondern den single hair look durch scraching mit einfärben. Ich war mit der Behandlung sehr zufrieden. Die Lady war äusserst professionell und arbeitete sehr schnell, so dass ich nicht lange “leiden” musste. Auch mit dem Resultat bin ich sehr zufrieden. Die Form ist nun viel schöner und es sieht auch viel natürlicher aus als zuvor. Ich habe mich deshalb entschieden, nun bei meinen jährlichen Besuchen bei meiner Freundin in Sneek jeweils wieder einen Termin beim Huidspecialist zu vereinbaren für ein solches make-over, damit das Rsultat gleichbleibend schön und zufriedenstellend bleibt. Ich kann diese Adresse wirklich mit bestem Gewissen empfehlen und freue mich jetzt schon auf den nächsten Termin. Also, zögert nicht länger und meldet Euch an. Ihr seid in guten Händen.


Door Beatrix Kühni op 3 november 2015

Hi volks,
more or less the same comment for all those who don’t understand german. I’m from Switzerland and visit on a quiet regular base my girlfriend in Sneek. About 4 years ago I had done a permanent eyebrow make-up which was done by tattoo. Over the years the color has more and more disappeard and turned into red which i didn’t really like any more. So my friend organised me an appointment with the Huidspecialist during my last visit in Sneek end of September 2015 to do a make-over of the eyebrow, but this time not by tattoo. I decided to have it done by scraching to give it a more natural look. The Treatment was very professionel and fast as the lady knew exactly what she was doing, so the suffering was not too long. I’m extremely happy with the result as the look now is very natural, also because the form of the eyebrows has been corrected. From now on I will make an appointment with the Huidspecialist for a make-over each time I’ll be coming back to Holland. I can really recommend this address and advise you not to hesitate any longer making an appointment as you will be in good and professional Hands.


Door Klaas op 3 november 2015

Ik vind het een zeer slecht bedrijf, totaal geen aandacht voor de klant.
Vooral de eigenaresse is niet aardig die wil je het liefst zo snel mogelijk de deur uit hebben.
Ik kom hier nooit weer. Ik vind het ook raar dat er allemaal positieve reacties staan.


Door Helene op 30 november 2015

Al lange tijd liep ik met het idee om een eyeliner te laten tatoeëren. De site van Mijn Huidspecialist kwam op mij heel professioneel over. De intake stelde mij gerust en de eerste line in meteen gezet.
Ik heb er wel meer last van gehad dan dat mij was voorspeld, maar na 4 dagen was dat over en het resultaat is echt prachtig!!
De tweede behandeling moet nog komen. Ik zal dan iets meer rust inplannen ipv ervan uit te gaan dat ik gewoon kan gaan werken!


Door Mat op 3 december 2015

Dank Jose voor de PMU.
Je ziet jezelf als eerste s morgens in de spiegel en dan geeft de wenkbrauw PMU net dat beetje pit waardoor je de dag vrolijk begint.


Door Marijke Venema op 22 januari 2016

Door José pmu laten zetten,super blij met mijn mooie wenkbrauwen! !Nu nog de eyeliner. Ik ben erg tevreden over mijn huidspecialist.


Door M.de Jong op 28 januari 2016

Vriendelijk geholpen. Heb mijn tanden laten bleken, helaas zie ik geen verschil met daarvoor. Het was een aparte ervaring.


Door G.Willems op 2 februari 2016

Ik ben zeer tevreden en Sara was fantastisch goed.

Houden zo!

Tot ziens Gay Willems


Door lisette op 16 februari 2016

Absoluut niet te spreken op de manier hoe je word behandeld als klant en word benaderd. Helaas slechte ervaring, en erg onvolwassen benaderd. Wel geld willen verdienen maar niet de tijd en aandacht wat een betalende vast klant hoort er verwachten


Door Mijn Huidspecialist op 11 maart 2016

Hallo Lisette,

We vinden het jammer dat we je niet tevreden hebben kunnen stellen. Ik hecht eraan om aan te geven dat we meerdere malen een oplossing hebben aangeboden. Die heb je niet willen accepteren. Er zijn grenzen in hoever we daarin kunnen en willen gaan. Ik vind dat we ons best hebben gedaan om tot overeenstemming te komen. Bovendien zijn we helder over onze voorwaarden bij het maken van afspraken voor behandelingen. Die stel ik niet ter discussie.

Groet,
José la Fleur


Door Julia op 25 februari 2016

Heb 24-02-2016 PMU laten doen door Jose tot zover zeer tevreden en hoop dat dit zo blijft, dan kom ik zeker weer het is een aanrader


Door Jongsma op 26 april 2016

Fijne mini-facial behandeling gehad! Sara is erg klantvriendelijk en verstaat haar vak.


Door JK op 3 mei 2016

Mini-facial behandeling gekregen van Sara. Ze verstaat haar vak ! Als ik weer eens naar een schoonheidsspecialiste ga, dan is het naar haar.


Door Ruth op 18 juli 2016

TOP ik heb vandaag hairstrokes gekregen permanente make up!!! Super tof t lijkt net of heb ik echte wenkbrauwen een aanrader en zo mooi gemaakt door jose echt super professioneel👍🏻❤️Ik ben happy thnx


Door Sandr op 1 september 2016

Heel tevreden met mijn wenkbrauwen, dankzij José.
Het ziet er super natuurlijk uit! Echt een aanrader!


Door Zarah op 12 november 2016

Goede service en op huidverbetering de plek voor huidverjoning!


Door jetty de haan op 24 maart 2017

Ik ben tevreden ben zeer goed geholpen door José geweldig adviesDoor Ria op 28 april 2017

PlexR behandeling gehad en ben heel tevreden.


Door Wilma op 25 juli 2017

Ik heb jarenlang veel last gehad van eczeem. Veel ziekenhuisbezoeken, lichttherapie, medicijnen en (veel) hormoonzalf. Het heeft erg weinig geholpen, de klachten bleven. Uiteindelijk ben ik bij een natuurgeneeskundige terecht gekomen. Door de behandelingen bij deze natuurgeneeskundige zijn mijn eczeemklachten sterk verminderd. Toch bleef met name in mijn gezicht en hals klachten zichtbaar: erg droge huid, rood, vlekkerig. Na het douchen bijvoorbeeld bleef mijn huis nog een aantal dagen rood, droog en schilferig. Ik had altijd een tube crème bij me, om door de hele dag heen crème te kunnen smeren tegen de droogheid.
Nadat ik bij mijn huidspecialist ben geweest, zijn ook deze klachten weg. Door supplementen die van binnenuit werken, is mijn huid veel rustiger geworden. Ook de verzorgingsproducten voor mijn huid zijn prettig. Tegenwoordig gebruik is alleen nog maar dagcrème en nachtcrème! Het is niet meer nodig om overdag nog extra crème te gebruiken. Voor het eerst sinds jaren ga ik zonder tube crème de deur uit!


Door Janny van der Veen op 10 augustus 2017

In 2012 pu, eyeliner laten doen. Onlangs bijgewerkt. Deskundig, professioneel en relaxed. Tot over een paar jaar.😊


Door margriet op 21 september 2017

Ik ben onder behandeling geweest voor mijn couperose jarenlang verstopte ik mijn gezicht onder een laag make up. dankzij huidspecialist Drachten was ik met 3 behandelingen couperose vrij! ik voel mij nu totaal niet meer onzeker en kan gewoon zonder make up de deur uit en ik krijg regelmatig complimenten dat mijn huid zo mooi egaal is en fris. Dit is de huidspecialist hun werk maar mijn leven is er door veranderd. dank je wel.


Door Alinda op 24 december 2017

Zeer tevreden met José. Je wordt altijd goed geholpen. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Onder behandeling met elektrisch epileren en zeer blij met het resultaat. Lang gewacht omdat ik normaal gesproken niet zo van dit soort dingen ben. Maar ben heel blij dat ik toch gedaan heb, er is grote verbetering.


Door трахнул на скрытую камеру op 18 augustus 2018

My developer is trying too persuade me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less.
I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am
worried about switching to another platform.
I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all
my wordpress posts into it? Any kind of help would
be greatly appreciated!


Door klaudiaco op 3 september 2018

Hello everyone , I’m Klaudia.
Welcome to my about page. I started writing in my early school years after a creative writing assignment for my English teacher. I did creative writing for a while before I thought about doing something else.
I had always loved doing research assignments because I’m passionate about learning. When you combine writing skill with a love of learning, research paper writing only makes sense as a job.
I’m passionate about assisting the students of the future in their school career. When they get too busy, I am there to help.

Klaudia Cooper – Professional Academic Writer – Italvideonews Band


Door Zanette Rafaël op 4 september 2018

Had PMU laten doen doorJosé,ben zeer tevreden mee,goeie service!
Goeie kwaliteit gezichtproducten!

Plaats een reactie


*