In 4 stappen naar een mooie huid

Grijp je gratis e-book van José la Fleur Mijn Huidspecialist

Page content

Tanden bleken

tanden_bleken_friesland

Je gezicht is het eerste wat mensen te zien krijgen en een stralende lach is vaak wat men onthoud. Je gezicht en daarmee je tanden, zijn jouw visitekaartje. Mijn Huidspecialist kan je helpen aan een stralende, witte lach die je helpt een onvergetelijke indruk achter te laten.

De bleekmethode is 100% veilig voor uw gebit. Ook op de lange termijn. Verder voldoen alle producten aan de Europese richtlijnen (CE) en werkt Mijn Huidspecialist volgens de richtlijnen van de GGD inzake de hygiëne. Wij gebruiken de producten van http://x-tremesmile.nl/. Wij bleken niet met waterstofperoxide wat de tanden erg gevoelig kan maken. Wij bleken de tanden met natriumperboraat.

[youtube]http://youtu.be/kmyyAN4QgPY[/youtube]

Behandeling

Allereerst zal Mijn Huidspecialist de verwachtingen en mogelijkheden met je doornemen.  Aan de hand van een zogenaamde “Shade Guide” wordt de kleur van jouw tanden opgenomen zodat we deze na de behandeling nog een keer op kunnen nemen en vervolgens het resultaat kunnen bekijken.

Je krijgt een beschermende laag van vitamine E op je lippen. Daarna krijg je een mondspreider in je mond, zodat je lippen geen contact zullen maken met het te behandelen gebied. Waarna de gel wordt aangebracht. Wij bleken zonder waterstofperoxide. Met deze uiterst veilige methode krijg je een volledig pijnloze behandeling. De gel wordt geactiveerd door een lamp die op enkele centimeters van je gebit is geplaatst. De lamp wordt niet warm. De lamp zorgt voor een wit effect op je tanden. De behandeling duurt ongeveer een uur. Het kan voorkomen dat je verkleuringen op je tanden hebt. Deze kunnen extra oplichten door het bleken van de tanden. Dit verschilt per persoon. de tanden worden mooi opgefrist van kleur. Tanden hebben van nature geen sneeuwwitte kleur. We kunnen daarom niet witter bleken dan uw eigen tand kleur.

Tanden bleken is een aangelegenheid dat moet worden bijgehouden om de kleur wit te houden. Dit kun je doen door middel van een bleekpen. Deze gebruik je eens in de maand om de kleur weer op te frissen. Een polijstpoeder zorgt ervoor dat de aanslag van de tanden af worden gepoetst. Onze mondspoeling frist niet alleen op maar bleekt de tanden. 2 x keer in de week gebruiken is voldoende om voor een aantal dagen aan kleurstof weg te spoelen. Onze whitening tandpasta bleekt de tanden dieper dan een gemiddelde tandpasta en heeft verschillende werkstoffen om de tanden en het tandvlees te verzorgen.

Je kan kiezen voor een behandeling van uur. Dan worden je tanden in 1 behandeling 3x een kwartier gebleekt. Of je kiest voor een touch-up behandeling van 1×15 minuten.

Verwachting resultaat

resultaat tanden bleken voor en na 1 voorbeeld

 

Het resultaat hangt af van je eigen tandkleur. Wij kunnen niet witter bleken dan je eigen tandkleur. Je gebitskleur word mooi opgefrist.

 

 

Geen behandeling bij:

– Zwangerschap of borstvoeding
– Medicijnen die reacties geven met licht . Kijk in de bijsluiter of raadpleeg uw arts of dit voor u van toepassing is.
– Overgevoeligheid voor licht
– Een leeftijd onder de 18 jaar

Je kan tanden bleken in Friesland en Groningen. Reserveer een afspraak in Drachten, Sneek, Leeuwarden of Groningen.

Comment Section

1 reactie op “Tanden bleken


Door DIana op 30 juli 2014

Hallo

ik zou graag mijn tanden willen bleken
en wat kost dit ?

groetjes Diana

Plaats een reactie


*