Geplaatst op Geef een reactie

Waarom is een SPF/Factor zo belangrijk?

De zon maakt vitamine D aan, daar heeft iedereen baat bij. De zon kan je helpen bij huidproblemen zoals psoriasis, acne en eczeem. Een nadeel van de zon is dat je al vroeg last kan krijgen van verbranding en eventuele huidirritatie. De zon heeft dus niet alleen voordelen maar daarnaast ook nadelen.

Zo zorgt de zon ervoor dat je uitslag kan krijgen of je kan verbranden. Zonlicht is niet altijd een mooi masker. Juist niet zelfs. Het veroorzaakt donkere pigmentverschuivingen, pigmentvlekken, verslapte huid met rimpels en je kan er verhoorning van krijgen. Te veel in de zon geeft meer kans op huidkanker.

Een uv-bescherming werkt beschermend doormiddel van een soort spiegeltje op de huid. Door een bepaald aantal stoffen in een zonnebrand- of dagcrème kunnen de zonnestralen niet onze huid binnendringen en stoten deze weer af. Ook is het belangrijk om u huid goed te beschermen in de winter.
Onze lijn ‘’ Ultimate prevention’’ van Imaga Skincare is de beste zonnebrandcreme voor 2015.
Samen zijn de “Ultimate prevention” en de “Tinted” (dagcrème met kleurtje) met een goede 2e plaats de best verkochte zonnebrandcrème voor het gezicht. Voor het lichaam is de Prevention + Daily Ultra Sheer Spray SPF45 populair.

Een zonnebrand creme is de beste anti-rimpel creme!!

In onze zonnenbrande creme’s zit zowel UV-A als een UV-B filter. Deze zijn van groot belang en tevens een complete berscherming tegen zonenstralen. Een dagcrème met een UV-A filter beschermt de huid voornamelijk tegen huidveroudering. Een UV-B filter in een zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de huid niet zo snel verbrandt. 80% van de Uv-Stralen worden doorgelaten als het bewolkt is. Zorg er dus voor dat je je huid elke dag beschermt met Uv-Filter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *