Laser ontharen

Laser-ontharen is de oplossing voor snijwondjes en ingegroeide haren van het scheren. Deze problemen behoren met de ELOS-methode nu tot het verleden. Met het ELOS-ontharen bespaart u geld en tijd en kunt u vertrouwen op uw gladde, sexy en haarvrije huid!

Hoe werkt het?

Onze HBO-huidtherapeuten werken met de geavanceerde ELOS-technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser-of IPL-technieken. Dit omdat de Elos gebruikt maakt van 2 energiebronnen zoals licht/laser en radiofrequentie. De ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elke haarkleur en huidtype. Dus ook voor het laser-ontharen van grijs, blond en vlassig haar.

Vergoeding zorgverzekeraar

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw dermatoloog, huisarts of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk, zij kunnen u een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom gaat vragen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold, BIG- en kwaliteitsgeregistreerd) en hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door de zorgverzekeraars vergoed.

Wist u dat: het declareren van behandelingen zoals acne/ littekens , laser-ontharen enz. NIET ten koste gaan van uw eigen risico?!

Kosten

De kosten voor het definitieve ontharen verschillen per gebied, in onze prijslijst laser-ontharen treft u een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen. Laser-ontharen is al mogelijk vanaf €45,-.

Persoonlijk advies

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak maakt de huidtherapeute een behandelplan voor het laser-ontharen. Zo hoort u meteen wat de kosten zijn van de ontharingsbehandelingen en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe het laser-ontharen met deElos aanvoelt.

Ondanks de naam ‘definitief ontharen’ of ‘permanent ontharen’ kan het soms voorkomen, dat er na hormoonschommelingen (zoals de overgang of een zwangerschap) nieuwe haargroei aan wordt gemaakt. Als dit het geval is adviseren wij u langs te komen voor een herhaalbehandeling voor het IPL ontharen of laser ontharen. Ontharen d.m.v laserontharing met de Elos methode is hiervoor uitermate geschikt.

Bel ons op telefoonnummer 084 430 4304, toets 2 in het menu voor de huidtherapeut.

Heeft u vragen of wilt u weten wat Mijn Huidspecialist voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier

Contactinformatie
Mijn Huidspecialist (Drachten)
Stationsweg 64
9201 GP Drachten
0683659908 ook voor Whatsapp
vraag@mijnhuidspecialist.nl
mijnhuidspecialist.nl
BTW-nummer: Opvragen
Kvk-nummer: 01141583