> Cosmelan behandeling

This is your main title

Plenty of space for a smooth sub-title!

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor pigmentvlekken!
Cosmelan biedt voor alle soorten verkleuringen van de huid, ook wel pigmentvlekken genoemd, een oplossing. Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonschade en tevens melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, worden met Cosmelan succesvol en doeltreffend aangepakt. Waardoor de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen.

Pigment vlekken ontstaan doordat er in de huid teveel pigment, ook wel melanine genoemd, wordt aangemaakt op één plek in de huid. Dit kan worden veroorzaakt door onder andere huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en door zonlicht. Het is dan ook erg belangrijk dat de huid preventief wordt beschermt tegen de zon met een minimale SPF van 30.

Met de Cosmelanbehandeling verminderen of verdwijnen de pigmentvlekken! De Cosmelanbehandeling is inmiddels meer dan 25 jaar een erkende huidbehandeling die wordt gebruikt door huidspecialisten en artsen. Door de jaren heen heeft Cosmelan zich, wereldwijd bewezen als dé behandeling van hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelanbehandeling remt de pigment productie in de huid, waardoor donkere vlekken zeer sterk verminderen en zelfs helemaal kunnen verdwijnen. Dit in tegenstelling tot andere producten die de pigmentvlekken in de huid bleken, wat zeer vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben. De Cosmelan producten zijn veilig in gebruik, verbetert en verzorgt de huid goed!

De behandeling
De behandeling bestaat uit 1 of meerdere professionele behandelingen in de praktijk en/of thuis. Daarna zal een groot en belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2 crème. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, worden samengesteld door huidtherapeuten en is afhankelijk van de gradatie en aard van pigmentvlekken.

Wil je graag meer informatie over Cosmelanbehandeling?


Neem dan contact met ons op of plan een consult in