> Laser ontharen

Definitief Laser ontharen

haarvrije huid met onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen. 

Zeg vaarwel tegen scheren en harsen voor langdurige resultaten.

Reserveer online een afspraak. Wel zo makkelijk en snel.

Let op! Huidbehandelingen zoals ontharen gezicht worden onder andere gewoon vergoed bij ons.

Wij komen helaas niet altijd naar voren in vergoedingenzoekers.

Vergoedingen tot €1500 per jaar. Bekijk alle vergoedingen van 33 zorgverzekeraars in 2024. Download nu het E-book.

Laser-ontharen is de oplossing voor snijwondjes en ingegroeide haren van het scheren. Bij Mijn Huidspecialist Drachten zijn deze problemen met de INMODE-laser nu verleden tijd. Met het Imode-ontharen bespaart u geld en tijd en kunt u vertrouwen op uw gladde, sexy en haarvrije huid!


Hoe werkt het?

Onze HBO-huidtherapeuten werken met de geavanceerde laser-technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser-of IPL-technieken. Dit omdat de Inmode gebruikt maakt van 2 energiebronnen zoals licht/laser en radiofrequentie. De Inmode is in tegenstelling tot andere methoden niet pijnlijk en werkt super snel.

Geschikt voor haren met (al een beetje) pigment. Geschikt voor elke huidtype. Van licht tot donker. 6-8 behandelingen zijn er gemiddeld noodzakelijk.


EINDELIJK VERLOST VAN VERVELENDE HAARGROEI MET DE DIOLAZE!

In tegenstelling tot traditionele methoden (scheren, waxen, epileer crèmes en bleken) zorgt onze Diolaze laser ontharing behandeling ervoor dat u definitief verlost bent van uw vervelende haargroei.

Met de andere methoden moet u keer op keer de behandelingen herhalen terwijl u met de Diolaze laser in een paar sessies uw haartjes vaarwel zegt.

Na 1 of 2 behandelingen zie u direct al dat de haargroei veel minder wordt en dat uw huid prachtig glad en haarvrij is.


EINDELIJK DE PRACHTIG GLADDE HUID DIE U ALTIJD AL WILDE HEBBEN 

MET DE NIEUWE MARKTLEIDER IN LASER ONTHARING.”


WAT IS DIOLAZE?

Diolaze is een geavanceerde laser ontharing behandeling die op een veilige en zachte manier ongewenste haargroei voorgoed verwijdert. De Diolaze heeft een mooi groot behandeloppervlak waardoor de ontharing comfortabel en lekker snel verloopt. De combinatie van comfort, efficiëntie en snelheid zorgt ervoor dat Diolaze de marktleider is in permanent ontharen met laser.


HOE WERKT DIOLAZE?

Gedurende de laserbehandeling zorgt een diode laser ervoor dat de haarzakjes diep in de huid bereikt worden. De haarwortel wordt door de energie opgewarmd en aangepakt waardoor er geen haren meer terug groeien.


DOET HET PIJN?

Diolaze heeft een ingebouwde huid verkoelend oppervlak dat de grootste is in zijn soort. dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere apparaten. Het laserontharen is nagenoeg pijnloos.


WAAROM ZIJN ER MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG?

Net als bij andere laser behandelingen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste haarvrije resultaat te bereiken. Permanent ontharen werkt het best bij haartjes die zich in de volwassen fase bevinden. Echter elk haartje bevindt zich weer in een andere fase.


HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Elke laser ontharing behandeling zorgt ervoor dat er minder haartjes terug groeien. Het beste resultaat wordt bereikt na 6 tot 8 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de haartype, haarkleur, behandelgebied en huidtype. 


WELKE GEDEELTEN VAN MIJN LICHAAM KUNNEN BEHANDELT WORDEN?

Het laser ontharen kan veilig toegepast worden op het hele lichaam zoals de volgende probleemgebieden: oksels, bikinilijn, armen, benen, borst, rug, schouders, buik, nek, kin, bakkebaarden, bilnaad en handen bijvoorbeeld.

Diolaze van Inmode laser

Krachtig en snel. Minder behandelingen nodig.

Elektrisch epileren

Deze behandeling verloopt gladjes voor elke haarkleur

Ook lichte, grijze en rode haren kunnen wij behandelen. We beperken ons hiermee wel tot alleen het gezicht. Vergoeding uit de aanvullende verzekering is mogelijk bij ons.

Het gezicht behandelen we met laser of met elektrisch epileren. Met elektrisch epileren kunnen we alle haartypen behandelen en halen we een voor een de haren weg. 

GELD TERUG VAN VERZEKERING


Vergoeding zorgverzekeraar

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw dermatoloog, huisarts of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk, zij kunnen u een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom gaat vragen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold, BIG- en kwaliteitsgeregistreerd) en hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door de zorgverzekeraars vergoed.

Wist u dat: het declareren van behandelingen zoals acne/ littekens , laser-ontharen enz. NIET ten koste gaan van uw eigen risico?!


Kosten

De kosten voor het definitieve ontharen verschillen per gebied, in onze prijslijst laser-ontharen treft u een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen. Laser-ontharen en elektrisch epileren prijzen kun u hier vinden www.mijnhuidspecialist.nl/afspraak-reserveren

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak maakt de huidtherapeute een behandelplan voor het laser-ontharen. Zo hoort u meteen wat de kosten zijn van de ontharingsbehandelingen en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.


Ondanks de naam ‘definitief ontharen’ of ‘permanent ontharen’ kan het soms voorkomen, dat er na hormoonschommelingen (zoals de overgang of een zwangerschap) nieuwe haargroei aan wordt gemaakt. Als dit het geval is adviseren wij u langs te komen voor een herhaalbehandeling voor het ontharen. Ontharen d.m.v laserontharing en elektrisch epileren is met beide methodes hiervoor uitermate geschikt.

Reserveer hier direct het consult

Voor een mooie gladde huid...

Anbos

Geregistreerd

Kwaliteitsregister

Geregistreerd

Zorgverzekeraar 

Vergoeding mogelijk

22000+

behandelingen verricht