> Laser ontharen

Laser ontharen

Laser-ontharen is de oplossing voor snijwondjes en ingegroeide haren van het scheren. Bij Mijn Huidspecialist Drachten zijn deze problemen met de INMODE-laser nu verleden tijd. Met het Imode-ontharen bespaart u geld en tijd en kunt u vertrouwen op uw gladde, sexy en haarvrije huid!


Hoe werkt het?

Onze HBO-huidtherapeuten werken met de geavanceerde laser-technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser-of IPL-technieken. Dit omdat de Inmode gebruikt maakt van 2 energiebronnen zoals licht/laser en radiofrequentie. De Inmode is in tegenstelling tot andere methoden niet pijnlijk en werkt super snel.

Geschikt voor haren met (al een beetje) pigment. Geschikt voor elke huidtype. Van licht tot donker.

Deze behandeling verloopt gladjes voor elke haarkleur

Ook lichte, grijze en rode haren kunnen wij behandelen. We beperken ons hiermee wel tot alleen het gezicht. Vergoeding uit de aanvullende verzekering is mogelijk bij ons.

Het gezicht behandelen we met laser of met elektrisch epileren. Met elektrisch epileren kunnen we alle haartypen behandelen en halen we een voor een de haren weg. 

GELD TERUG VAN VERZEKERING


Vergoeding zorgverzekeraar

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw dermatoloog, huisarts of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk, zij kunnen u een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom gaat vragen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold, BIG- en kwaliteitsgeregistreerd) en hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door de zorgverzekeraars vergoed.

Wist u dat: het declareren van behandelingen zoals acne/ littekens , laser-ontharen enz. NIET ten koste gaan van uw eigen risico?!


Kosten

De kosten voor het definitieve ontharen verschillen per gebied, in onze prijslijst laser-ontharen treft u een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen. Laser-ontharen en elektrisch epileren prijzen kun je hier vinden www.mijnhuidspecialist.nl/afspraak-reserveren

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak maakt de huidtherapeute een behandelplan voor het laser-ontharen. Zo hoort u meteen wat de kosten zijn van de ontharingsbehandelingen en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Ondanks de naam ‘definitief ontharen’ of ‘permanent ontharen’ kan het soms voorkomen, dat er na hormoonschommelingen (zoals de overgang of een zwangerschap) nieuwe haargroei aan wordt gemaakt. Als dit het geval is adviseren wij u langs te komen voor een herhaalbehandeling voor het ontharen. Ontharen d.m.v laserontharing en elektrisch epileren is met beide methodes hiervoor uitermate geschikt.

Anbos

Geregistreerd
Kwaliteitsregister
Geregistreerd

Zorgverzekeraar 

Vergoeding mogelijk