> Huidtherapie Vergoedingen 2024 | Mijn Huid Specialist

Vergoeding van Huidtherapie bij Mijnhuidspecialist

Ontdek welke huidtherapieën vergoed worden door uw

zorgverzekering bij Mijnhuidspecialist

Bij Mijnhuidspecialist begrijpen we dat huidaandoeningen niet alleen fysiek ongemak kunnen veroorzaken, maar ook een aanzienlijke invloed kunnen hebben op uw zelfvertrouwen en algehele welzijn. Gelukkig zijn er diverse huidtherapieën die door uw zorgverzekering vergoed kunnen worden, waardoor u de zorg kunt krijgen die u nodig heeft zonder zorgen over de kosten.

Welke behandelingen worden vergoed?

Bij Mijnhuidspecialist bieden we verschillende behandelingen aan die onder bepaalde voorwaarden door uw zorgverzekering vergoed kunnen worden. De meest voorkomende vergoedingen zijn voor:

  • Acnebehandelingen
  • Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat zowel jongeren als volwassenen kan treffen. Behandelingen zoals peeling, dieptereiniging en lasertherapie kunnen helpen om acne onder controle te krijgen en de huid te verbeteren.

  • Camouflagetherapie
  • Voor mensen met pigmentstoornissen, littekens of andere zichtbare huidafwijkingen, kan camouflagetherapie uitkomst bieden. Deze behandeling helpt om de huidaandoening minder zichtbaar te maken.

  • Ontharen
  • Haren kunnen vervelend zijn en daar wil je dan vanaf. We hebben verschillende mogelijkheden om dit te verwijderen. In sommige zorgpakketten zit een vergoeding.

Download hier het overzicht van alle vergoedingen
Tot €1500 per jaar aan vergoeding

Hoe weet ik of mijn behandeling vergoed wordt?

Check uw polisvoorwaarden

Lees de details van uw aanvullende verzekering om te zien welke huidtherapieën in uw pakket zitten.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar

Vraag specifiek naar de vergoedingen voor huidtherapieën bij uw verzekeraar.

Vraag advies bij Mijnhuidspecialist

Onze huidtherapeuten kunnen u helpen bij het begrijpen van uw vergoedingsmogelijkheden en kunnen indien nodig een behandelplan opstellen dat voldoet aan de eisen van uw verzekering.

Uw eerste stap naar een gezondere huid

Bij Mijnhuidspecialist streven we naar het bieden van hoogwaardige zorg en willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de nodige behandelingen. Met een breed scala aan vergoede huidtherapieën, kunnen wij u helpen uw huidproblemen effectief aan te pakken. 


Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen een gezonde, stralende huid te krijgen.

Neem contact op

Plan nu uw gratis consult bij Mijnhuidspecialist en ontdek welke huidtherapieën voor u vergoed worden.