> Elektrisch epileren

Elektrisch Epileren Bij Mijnhuidspecialist!

Voor alle haar- en huidtypen...

Meer Info

Elektrisch epileren, ook wel bekend als elektrische ontharing, is een effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Bij mijnhuidspecialist gebruiken we deze methode om op een veilige en nauwkeurige manier ongewenste haren te verwijderen, zelfs op gevoelige en moeilijk bereikbare plekken. Heeft u blond, grijs of rood haar? Dan is elektrisch epileren een goede oplossing voor het verlossen van ongewenst gezichtshaar. Bikinilijn, oksels en benen doen we altijd met laser ontharen. Bij tarieven staat de prijs voor laser ontharen en elektrisch epileren.


Wat u vooraf moet weten

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen, en bekijken we of elektrisch epileren de juiste behandeling voor u is. Daarnaast geven we u advies over de nazorg en eventuele voorzorgsmaatregelen, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon voor en na de behandeling.


De Behandeling

Tijdens de behandeling wordt een dun naaldje in het haarzakje gebracht, waarna er een klein elektrisch stroompje wordt gegeven. Dit stroompje zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd, waardoor het haar niet meer terugkomt. De behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft snel resultaat. Onze huidtherapeuten en huidexperts kijken welke oplossing het beste is voor u. We kijken dan ook meteen of u een vergoeding krijgt vanuit de aanvullende verzekering.


Nazorg

Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen en blootstelling aan de zon te vermijden. Onze specialisten geven u graag advies over de juiste nazorg voor uw huidtype.


Vervolgbehandelingen

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals haarkleur, haardikte en huidtype. Onze specialisten stellen een behandelplan op maat voor u op, zodat u het beste resultaat bereikt.


Meest gestelde vragen

 • Is elektrisch epileren geschikt voor alle haartypes?
  Ja, elektrisch epileren is geschikt voor alle haartypes en huidskleuren.
 • Is elektrisch epileren pijnlijk?
  De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. U kunt een licht prikkelend gevoel ervaren.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  De duur van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 15 en 60 minuten.
 • Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
  Het resultaat van elektrisch epileren is permanent. De behandelde haren komen niet meer terug.
 • Zijn er bijwerkingen?
  Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele uren tot dagen weg.


null

Boek nu uw gratis intake!