Image Skincare

Heeft u last van acne, puistjes, juigdpuistjes of mee-eters en wilt u hier graag vanaf? Dan bent u bij Mijn Huidspecialist Drachten op het juiste adres. Wij zijn de acne specialist in Drachten, Sneek, Leeuwarden, Groningen en omstreken. Mijn Huidspecialist Drachten werkt voor de behandeling van acne, uitsluitend met IMAGE Skincare producten waaronder de ClearCell lijn. De ClearCell producten zijn speciaal ontwikkeld ter behandeling van de Acnehuid. Maar ook voor jongeren met een onrustige puberhuid en mensen met een vettige, olieachtige huid. IMAGE Skincare is een gerenommeerd merk wat zich door de jaren heen heeft bewezen en waarmee fantastische resultaten op het gebied van huidverbetering zijn geboekt!

De acnebehandeling
De behandeling bestaat uit het gebruik van Clear Cell thuisproducten en een 6-delige peelingbehandeling bij ons in de praktijk. IMAGE Skincare Clear Cell producten zorgen voor professionele huidverbetering en doeltreffende resultaten. IMAGE Skincare producten werken, in tegenstelling tot andere producten, dieper in de huid zodat onder andere fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt én hydratatie toeneemt. De producten van IMAGE Skincare stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er jonger uitziet.  IMAGE Skincare heeft respect voor mens, dier en natuur. De producten bevatten natuurlijke kleurstoffen, geur uit essentiële oliën en de producten zijn vrij van parabenen. De IMAGE Skincare producten zijn niet op dieren getest. De verpakkingen zijn recyclebaar en bestaan onder andere uit Soja inkt.  Een mooie huid begint met een gezonde huid!

Clare Blanc Minerale make-up

Mineralen vormen de basis van alle producten van Claré Blanc. Het geheim achter de gunstige effecten van  mineralen in de producten zijn een lichte en aangename textuur en rijke, verzadigde kleuren met een geweldige dekking. Naast natuurlijke oliën bevatten de producten aminozuren en vitaminen. Mineralen van de hoogste kwaliteit maken de producten van Claré Blanc extra speciaal. Daarnaast zijn de producten vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, talk, bismutoxychloride, kunstmatige geurstoffen en schadelijke nanodeeltjes. Met de producten van Claré Blanc kiest u niet alleen voor schoonheid, maar ook voor gezondheid.

Heeft u vragen of wilt u weten wat Mijn Huidspecialist voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons via

06-83 65 99 08

Contactinformatie
Mijn Huidspecialist (Drachten)
Stationsweg 64
9201 GP Drachten
0683659908 ook voor Whatsapp
vraag@mijnhuidspecialist.nl
mijnhuidspecialist.nl
BTW-nummer: Opvragen
Kvk-nummer: 01141583