> wie zijn wij

Over Mijn Huidspecialist Drachten

Onze missie is om jouw een stralende huid te geven.

Jouw huid is onze zorg...

José in een echte geboren en getogen Friezin. Passie is haar 2e naam. Ze wordt ontzettend enthousiast van klanten die samen met haar trajecten gaan volgen en daarbij mooie resultaten boeken. 

Missie

Kortste weg naar de ideale droomhuid.


Visie

Met verschillende metingen en testen de huid zoveel mogelijk resultaat te geven. Eerlijk advies.


Met ons unieke concept halen wij de beste resultaten.


De ervaren en enthousiaste en zeer gedreven eigenaresse José is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd om zichzelf huidspecialist op hoog niveau te kunnen noemen. José heeft de studie tot SkinMaster succesvol afgerond en vormt nu de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.

Mijn Huidspecialist Drachten werkt samen met huidtherapeuten en artsen.


Mijn Huidspecialist Drachten is breed gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering, zoals rimpelbehandelingen, acne, rosacea, couperose, pigmentvlekken en eczeem. Door onze achtergrond en verschillende opleidingen hebben wij kennis van alle facetten in het vak.


Huidverbetering

Met onze behandelmethode werken we niet alleen oppervlakkig, maar op meerdere niveaus in de huid. Hierdoor komt uw huid op de juiste manier snel in balans en wordt uw huid glad en egaal. Wij behandelen de huid met persoonlijke praktijkbehandelingen in combinatie met voedingssupplementen en producten. Ook kijken wij naar uw voedingspatroon en geven we advies op maat voor een gezonde voedingsbasis.

Onze producten hebben een  therapeutische basis met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen dringen diep de huid binnen naar het levende weefsel waar deze effectief zijn. En blijven niet zoals andere producten bovenop de dode huidcellen liggen.


Huidspecialist en SkinMaster:
José is huidspecialist en heeft zich gespecialiseerd tot SkinMaster. Om de betekenis van een huidspecialist en een SkinMaster te begrijpen, volgt hieronder een korte uitleg van beide begrippen.


Huidspecialist

Een huidspecialist is de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts. Door het prikkelen van de huid wordt ervoor gezorgd dat de huid zichzelf verjongt en verbetert. Dit zal leiden tot een duurzaam effect.

Om het verschil tussen een huidspecialist, schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts te verduidelijken, leest u hieronder de definities van de verschillende beroepen.

• Schoonheidsspecialist: Geeft relax behandelingen om u te laten ontspannen.
• Dermatoloog: Is gespecialiseerd in huidziekten. Om dit op te lossen werkt een dermatoloog voornamelijk met hormoonzalven en synthetische pillen. Hiervan is het resultaat soms van korte duur.
• Cosmetisch arts: Corrigeert de huid door middel van operaties of inspuitingen. Dit resulteert niet in huidverbetering.


SkinMaster

Een SkinMaster is een ervaren huidspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in huidverbetering en huidverjonging technieken. Door de kennis die zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht niet beperkt tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandel mogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde in te zetten. Dit alles volgens een behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.