MijnHuidspecialistDrachten

Wie zijn wij?

Mijn Huidspecialist Drachten is breed gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering, daarnaast zijn wij opgeleid tot huidspecialist. Door onze achtergrond en verschillende opleidingen hebben wij kennis van alle facetten in het vak.
De ervaren en enthousiaste eigenaresse José is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd om zichzelf huidspecialist op hoog niveau te kunnen noemen. José heeft de studie tot SkinMaster succesvol afgerond en vormt nu de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.

Mijn Huidspecialist Drachten werkt samen met een cosmetisch arts, huidtherapeut en permanente make-up artiest.

Huidverbetering

Met onze behandelmethode werken we niet alleen oppervlakkig, maar op meerdere niveaus in de huid. Hierdoor komt uw huid op de juiste manier snel in balans en wordt uw huid glad en egaal. Wij behandelen de huid met persoonlijke praktijkbehandelingen in combinatie met voedingssupplementen en producten. Ook kijken wij naar uw voedingspatroon en geven we advies op maat voor een gezonde voedingsbasis.

Onze producten hebben een  therapeutische basis met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen dringen diep de huid binnen naar het levende weefsel waar deze effectief zijn. En blijven niet zoals andere producten bovenop de dode huidcellen liggen.

In samenwerking met:

MijnHuidspecialistDrachten

Cosmetisch Arts
Edward Berends

MijnHuidspecialistDrachten

Huidtherapeut
Melissa Veldkamp

MijnHuidspecialistDrachten

Permanente
Make-up Artiest

Sina Hashemi

Heeft u vragen of wilt u weten wat Mijn Huidspecialist voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons via

06-83 65 99 08

Huidspecialist en SkinMaster:
José is huidspecialist en heeft zich gespecialiseerd tot SkinMaster. Om de betekenis van een huidspecialist en een SkinMaster te begrijpen, volgt hieronder een korte uitleg van beide begrippen.

Huidspecialist

Een huidspecialist is de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts. Door het prikkelen van de huid wordt ervoor gezorgt dat de huid zichzelf verjongt en verbetert. Dit zal leiden tot een duurzaam effect.

Om het verschil tussen een huidspecialist, schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts te verduidelijken, leest u hieronder de definities van de verschillende beroepen.

• Schoonheidsspecialist: Geeft relaxbehandelingen om u te laten ontspannen.
• Dermatoloog: Is gespecialiseerd in huidziekten. Om dit op te lossen werkt een dermatoloog voornamelijk met hormoonzalven en synthetische pillen. Hiervan is het resultaat vaak van korte duur.
• Cosmetisch arts: Corrigeert de huid door middel van operaties of inspuitingen. Dit resulteert niet in huidverbetering.

SkinMaster

Een SkinMaster is een ervaren huidspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in huidverbetering en huidverjongingstechnieken. Door de kennis die zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht niet beperkt tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde in te zetten. Dit alles volgens een behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Vergoedingen verzekering

Behandelingen zoals acne, camouflage therapie en definitief ontharen, kunnen worden vergoed. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.
De praktijk is aangesloten bij de branche organisatie Anbos en Vereniging van Huidtherapeuten en heeft een AGB-code: 89-(0)52855.

Contactinformatie
Mijn Huidspecialist (Drachten)
Stationsweg 64
9201 GP Drachten
0683659908 ook voor Whatsapp
vraag@mijnhuidspecialist.nl
mijnhuidspecialist.nl
BTW-nummer: Opvragen
Kvk-nummer: 01141583