Over Mijn Huidspecialist Drachten

Onze missie is om jouw een stralende huid te geven.

Jouw huid is onze zorg...

José la Fleur in een echte geboren en getogen Friezin. Passie is haar 2e naam. Ze wordt ontzettend enthousiast van klanten die samen met haar trajecten gaan volgen en daarbij resultaat boeken. 

Missie

Kortste weg naar de ideale droomhuid.


Visie

Met verschillende metingen en testen de huid zoveel mogelijk resultaat te geven.


Met ons unieke concept halen wij de beste resultaten.


De ervaren en enthousiaste en zeer gedreven eigenaresse José is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd om zichzelf huidspecialist op hoog niveau te kunnen noemen. José heeft de studie tot SkinMaster succesvol afgerond en vormt nu de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.

Mijn Huidspecialist Drachten werkt samen met huidtherapeuten en artsen.


Mijn Huidspecialist Drachten is breed gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering, zoals rimpelbehandelingen, acne, rosacea, couperose, pigmentvlekken en eczeem. Door onze achtergrond en verschillende opleidingen hebben wij kennis van alle facetten in het vak.


Huidverbetering

Met onze behandelmethode werken we niet alleen oppervlakkig, maar op meerdere niveaus in de huid. Hierdoor komt uw huid op de juiste manier snel in balans en wordt uw huid glad en egaal. Wij behandelen de huid met persoonlijke praktijkbehandelingen in combinatie met voedingssupplementen en producten. Ook kijken wij naar uw voedingspatroon en geven we advies op maat voor een gezonde voedingsbasis.

Onze producten hebben een  therapeutische basis met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen dringen diep de huid binnen naar het levende weefsel waar deze effectief zijn. En blijven niet zoals andere producten bovenop de dode huidcellen liggen.


Huidspecialist en SkinMaster:
José is huidspecialist en heeft zich gespecialiseerd tot SkinMaster. Om de betekenis van een huidspecialist en een SkinMaster te begrijpen, volgt hieronder een korte uitleg van beide begrippen.


Huidspecialist

Een huidspecialist is de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts. Door het prikkelen van de huid wordt ervoor gezorgt dat de huid zichzelf verjongt en verbetert. Dit zal leiden tot een duurzaam effect.

Om het verschil tussen een huidspecialist, schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts te verduidelijken, leest u hieronder de definities van de verschillende beroepen.

• Schoonheidsspecialist: Geeft relaxbehandelingen om u te laten ontspannen.
• Dermatoloog: Is gespecialiseerd in huidziekten. Om dit op te lossen werkt een dermatoloog voornamelijk met hormoonzalven en synthetische pillen. Hiervan is het resultaat vaak van korte duur.
• Cosmetisch arts: Corrigeert de huid door middel van operaties of inspuitingen. Dit resulteert niet in huidverbetering.


SkinMaster

Een SkinMaster is een ervaren huidspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in huidverbetering en huidverjongingstechnieken. Door de kennis die zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht niet beperkt tot het behandelprogramma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandel mogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde in te zetten. Dit alles volgens een behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.Onze diensten

Voedingsadvies

Wij helpen jouw met de juiste voeding en geven tips. Inclusief gebruik app. Want een stralende huid komt immers van binnenuit.

Suppletie advies

Welke supplementen helpen jouw naar jouw ideale droomhuid? Ondersteuning met suppletie voor max resultaat.

Huidtherapie

Alleen de meest effectief therapie wordt ingezet voor maximaal resultaat in een zo kort mogelijke behandelperiode.

Onze klanten geven ons 5 sterren!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Jettie Jongsma
Kom al jaren bij José. Begonnen met permanente make-up voor wenkbrauwen en eye-liner boven. En over beide zeer tevreden, wenkbrauwen laat ik nog steeds geregeld bijwerken en krijg veel complimenten dat ze zo mooi van vorm zijn! Verder laat ik mijn gezicht regelmatig elektrisch epileren, dit omdat mijn lichte stugge haren niet door de laser worden gepakt, hiervoor moeten haren pigment bevatten. Daar adviseert José ook goed en eerlijk over. Dus is dit dan de volgende oplossing en dat werkt ook prima. José heeft me er ook op gewezen dat je hier een vergoeding voor krijgt bij de zorgverzekeraar, ook erg fijn! Scheelt weer een stuk in de kosten. Al met al een zeer tevreden cliënt die het altijd erg gezellig vindt bij en met José! Een aanrader dus wat mij betreft!
Jettie Jongsma
Therese Jousma
Regelmatig kom ik bij José, ze is een vakvrouw in hart en nieren. In de loop van de tijd heb ik meerdere soorten behandelingen gehad en ik ben erg tevreden. Mijn gezicht voelt weer heerlijk, ongewenste haartjes en mee-eters zijn weg gehaald. Daarna een peeling en goede crème erop. Vorig jaar mijn permanente make up laten doen en resultaat is long steeds prachtig. Het kost wat maar dan heb je ook wat!
Therese Jousma
Alie van Weperen
José is een huidprofessional met passie voor haar vak. Eerlijk en vertrouwd. Aanrader voor wie iets meer wil. Hier gaat het echt om huidverbetering, al dan niet in combinatie met voedingsadviezen.
Alie van Weperen