> Facelift zonder snijden

Plasma Lift Behandeling

Reserveer hier direct het consult!

Plasma lift is een zeer effectieve behandeling voor huidverstrakking.

Een Plasma Lift, ook bekend als een Fibroblast-behandeling, is een innovatieve niet-chirurgische procedure die wordt gebruikt om de huid strakker en gladder te maken. Deze techniek maakt gebruik van plasma-energie om de huid te verstrakken en te verjongen, zonder dat er een operatie nodig is.


Hoe werkt het?

Tijdens een Plasma Lift-behandeling wordt een speciaal apparaat gebruikt om kleine plasmaflitsen op de huid te creëren. Deze flitsen veroorzaken een gecontroleerde beschadiging van de huid, waardoor het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit resulteert in de productie van collageen en elastine, twee eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven.


Voordelen van een Plasma Lift

 • Verstrakt de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Stimuleert de natuurlijke collageenproductie
 • Verbetert de textuur en stevigheid van de huid
 • Minimale downtime en hersteltijd
 • Veilige en effectieve procedure voor alle huidtypes


Voor wie is het geschikt?

Een Plasma Lift is geschikt voor mensen die last hebben van huidverslapping, rimpels, fijne lijntjes, en andere tekenen van veroudering. Het is een geschikte behandeling voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische manier om hun huid te verjongen en te verstrakken.

 • zonder snijden
 • ongeveer 1 week herstel
 • er wordt verdoving gebruikt
 • ook andere gebieden mogelijk
 • resultaat jaren houdbaar
 • 1 behandeling is in de meeste gevallen voldoende

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht op de te behandelen huid. Vervolgens wordt het plasma-apparaat gebruikt om de flitsen op de huid aan te brengen. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar over het algemeen duurt een behandeling ongeveer 30 tot 60 minuten.


Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn, wat normaal is. Deze bijwerkingen zullen binnen enkele dagen verdwijnen. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en om de aanwijzingen van de huidspecialist op te volgen voor het beste resultaat.


Resultaten

De resultaten van een Plasma Lift zijn direct zichtbaar en verbeteren in de loop van de tijd, naarmate de collageenproductie toeneemt. Het volledige effect van de behandeling is meestal binnen 3 maanden zichtbaar en kan tot 2 jaar aanhouden, afhankelijk van de individuele huidconditie en levensstijl.


Vergoeding van ziekenfonds?

Helaas niet. Alleen bij een overmatige overhangende oogleden. Dan is een chirurgische ingreep noodzakelijk. Als het overhangende vel tot aan de pupil van het oog rijkt dan worden de behandelingen vaak vergoed bij een arts.

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat een Plasma Lift voor uw huid kan doen? Maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie met een van onze ervaren huidspecialisten.