> Observ en echo huidscan, zien is geloven

Echo huidscan

Hoeveelheid collageen in je huid zien

Dieptemeting

Zien wat we met het blote oog niet zien

Vergelijken

Voor en na foto's
Video Aspect Ratio: 16:9

Zien is geloven! Observ it

Wij maken het onzichtbare zichtbaar. Je ziet tot in de diepere huidlagen de gezondheid van de huid. We doen geen aannames, alleen de inzichten op basis van wat we zien met de scans. Een hele unieke beleving...

Wij kunnen zien of er UV schade is of pigmentverstoringen, verstopte poriën, roodheden zoals adertjes of een vette huid. Dit zijn allemaal inzichten die van warde zijn voor een effectief behandelplan.


Er worden 10 foto's gemaakt. Het 360 graden licht kan heet mooi rimpels weergeven vanuit alle lichthoeken. Zo kunnen we goed voor en na vergelijken.

Met de echo huidscan kunnen we het collageen in je huid meten. We kunnen zien of je huid er klaar is om een behandeling te ondergaan. Of dat we de huidconditie eerst op pijl moeten brengen.

Hoe beter de voorkennis, des te meer resultaat... toch?

Na de scans weten we veel over de huid en kunnen we een goed behandelplan opstellen. Alleen in samenwerking met de klant kunnen we goed resultaat krijgen. Collageen scan


De collageen echo huidscan van Cellics is een geavanceerde en pijnloze techniek die helpt om de gezondheid en kwaliteit van je huid te analyseren. Deze innovatieve scan gebruikt ultrasone geluidsgolven om diep in de huid te kijken en de structuur van collageenvezels te beoordelen. Collageen is essentieel voor een jeugdige, stevige en elastische huid.

Tijdens de scan krijg je een gedetailleerd beeld van de dichtheid en toestand van je collageen, wat cruciaal is voor het begrijpen van huidveroudering en het optimaliseren van je huidverzorgingsroutine. Door deze informatie te gebruiken, kunnen onze specialisten gepersonaliseerde aanbevelingen doen om je huid te verjongen en te versterken.

Kom voor de collageen echo huidscan en ontdek de geheimen van je huid. Geef je huid de zorg die het verdient en geniet van een stralende, jeugdige uitstraling! Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de revolutionaire voordelen van onze technologie.

90 dagen plan

  • In 90 dagen jouw huid naar de beste versie van zichzelf
  • Meer resultaat door gericht behandel en product advies
  • Goed inzicht in jouw huidgezondheid
  • Krachtige producten die de huid barrière niet aantasten
  • Het hele jaar door je huid kunnen peelen door speciale afgifte aan de huid. Uniek en nergens anders te krijgen. 


Dan is dit het meest complete programma wat je tegen zal komen. Je profiteert van jarenlange ervaring vanaf 2009 van top-experts in huidtherapie.