Definitief ontharen oksels 5+1 gratis  én nu voor 55 euro.

Of 30% korting op de hele kuur voor onderbenen, oksels en bikinilijn/volledige schaamstreek (pubus)

The smooth solution

Deze aanbieding is afgelopen over
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben jij ook zo klaar met scheren, waxen of epileren van vervelende, ongewenste haren? Dit begrijpen wij als geen ander! Daarom helpen onze huidtherapeuten jou graag definitief van ongewenste haargroei af door middel van laserbehandelingen.


Definitief ontharen oksels en bikinilijn nu voor een supervoordelig tarief! 


Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 

Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus (schaamstreek) definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Hieronder vind je de actie prijslijst voor definitief ontharen.

 

Actie prijslijst definitief ontharen


LOSSE BEHANDELINGVANVOOR
Oksels85€55
Oksels + bikinilijn170 €110
Oksels + schaamstreek (pubus) 235€165

Hoge korting dankzij pakketprijzen – 5+1 gratis

Dat betekent dus iedere 6e behandeling gratis


Pakket 6 behandeling 5 + 1 gratis VANVOOR
Oksels510€275
Oksels + bikinilijn1020€550
Oksels + pubus (schaamstreek)1420€825

Of je kan kiezen voor 30% korting op de hele kuur voor benen, oksels en bikinilijn/schaamstreek plus bilnaad.

Benen, oksels en bikinilijn samen is maar liefst 30% korting op de hele kuur.VANVOOR
Benen, oksels, bikinilijn
450€299
Benen, oksels, pubus (schaamstreek)535€345
Benen, oksels, pubus, bilnaad€579
€385
Deze aanbieding loopt over

De afspraak is voor de aanbieding mag na het aflopen van de aanbieding gepland worden in de agenda.


Reserveer nu je afspraak

We hebben maar beperkte beschikbaarheid nog

WAT IS DEFINITIEF ONTHAREN?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Haartjes groeien in verschillende fases en per keer maakt de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20 % van de haartjes definitief stuk. De overige haartjes krijgen een flinke tik en groeien daarna langzamer. Je merkt dus al snel resultaat! Gemiddeld zijn er slechts 6-10 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid. 

Elektrisch epileren

Deze behandeling verloopt gladjes voor elke haarkleur

Ook lichte, grijze en rode haren kunnen wij behandelen. We beperken ons hiermee wel tot alleen het gezicht. Vergoeding uit de aanvullende verzekering is mogelijk bij ons.

Het gezicht behandelen we met laser of met elektrisch epileren. Met elektrisch epileren kunnen we alle haartypen behandelen en halen we een voor een de haren weg. 

GELD TERUG VAN VERZEKERING


Vergoeding zorgverzekeraar

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw dermatoloog, huisarts of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk, zij kunnen u een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom gaat vragen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold, BIG- en kwaliteitsgeregistreerd) en hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door de zorgverzekeraars vergoed.

Wist u dat: het declareren van behandelingen zoals acne/ littekens , laser-ontharen enz. NIET ten koste gaan van uw eigen risico?!


Kosten

De kosten voor het definitieve ontharen verschillen per gebied, in onze prijslijst laser-ontharen treft u een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen. Laser-ontharen en elektrisch epileren is al mogelijk vanaf €45,-.

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak maakt de huidtherapeute een behandelplan voor het laser-ontharen. Zo hoort u meteen wat de kosten zijn van de ontharingsbehandelingen en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Ondanks de naam ‘definitief ontharen’ of ‘permanent ontharen’ kan het soms voorkomen, dat er na hormoonschommelingen (zoals de overgang of een zwangerschap) nieuwe haargroei aan wordt gemaakt. Als dit het geval is adviseren wij u langs te komen voor een herhaalbehandeling voor het ontharen. Ontharen d.m.v laserontharing en elektrisch epileren is met beide methodes hiervoor uitermate geschikt.

Reserveer hier direct het consult

Voor een mooie gladde huid...