> Inmode Diolaze laser ontharen

Bedankt voor het claimen van jouw welkomstvoucher!

De volgende stap is om hieronder een tijd te reserveren voor jouw gratis consult.

Anbos

Geregistreerd

Kwaliteitsregister

Geregistreerd

Zorgverzekeraar

Vergoeding mogelijk

EINDELIJK VERLOST VAN VERVELENDE HAARGROEI MET DE DIOLAZE!

In tegenstelling tot traditionele methoden (scheren, waxen, epileer crèmes en bleken) zorgt onze Diolaze laser ontharing behandeling ervoor dat je definitief verlost bent van jouw vervelende haargroei.

Met de andere methoden moet je keer op keer de behandelingen herhalen terwijl je met de Diolaze laser in een paar sessies je haartjes vaarwel zegt.

Na 1 of 2 behandelingen zie je direct al dat de haargroei veel minder wordt en dat je huid prachtig glad en haarvrij is.


“EINDELIJK DE PRACHTIG GLADDE HUID DIE JE ALTIJD AL WILDE HEBBEN

MET DE NIEUWE MARKTLEIDER IN LASER ONTHARING.”

WAT IS DIOLAZE?

Diolaze is een geavanceerde laser ontharing behandeling die op een veilige en zachte manier ongewenste haargroei voorgoed verwijdert. De Diolaze heeft een mooi groot behandeloppervlak waardoor de ontharing comfortabel en lekker snel verloopt. De combinatie van comfort, efficiëntie en snelheid zorgt ervoor dat Diolaze de marktleider is in permanent ontharen met laser.


HOE WERKT DIOLAZE?

Gedurende de laserbehandeling zorgt een diode laser ervoor dat de haarzakjes diep in de huid bereikt worden. De haarwortel wordt door de energie opgewarmd en aangepakt waardoor er geen haren meer terug groeien.


DOET HET PIJN?

Diolaze heeft een ingebouwde huid verkoelend oppervlak dat de grootste is in zijn soort. dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere apparaten. Het laserontharen is nagenoeg pijnloos.


WAAROM ZIJN ER MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG?

Net als bij andere laser behandelingen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste haarvrije resultaat te bereiken. Permanent ontharen werkt het best bij haartjes die zich in de volwassen fase bevinden. Echter elk haartje bevindt zich weer in een andere fase.


HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Elke laser ontharing behandeling zorgt ervoor dat er minder haartjes terug groeien. Het beste resultaat wordt bereikt na 4 tot 6 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de haartype, haarkleur, behandelgebied en huidtype. 


WELKE GEDEELTEN VAN MIJN LICHAAM KUNNEN BEHANDELT WORDEN?

Het laser ontharen kan veilig toegepast worden op het hele lichaam zoals de volgende probleemgebieden: oksels, bikinilijn, armen, benen, borst, rug, schouders, buik, nek, kin, bakkebaarden, bilnaad en handen bijvoorbeeld.

Tot €1500 vergoed per jaar

Download ons ebook met alle vergoedingen van 33 zorgverzekeraars