> Open Dag - Observ Huidscan bij Mijn Huidspecialist Drachten

Observ huidscan open dag 

21 september

Zien is geloven!

  • In 90 dagen jouw huid naar de beste versie van zichzelf
  • Meer resultaat door gericht behandel en product advies
  • Goed inzicht in jouw huidgezondheid
  • Krachtige producten die de huid barrière niet aantasten
  • Het hele jaar door je huid kunnen peelen door speciale afgifte aan de huid. Uniek en nergens anders te krijgen. 

Observ en Ultraceutials

Huidscan

"Ontdek de geheimen van een stralende huid op onze exclusieve Huidscan Open Dag! Benieuwd naar de gezondheid van jouw huid en hoe je deze optimaal kunt verzorgen? Kom langs op 21 september en laat onze geavanceerde huidscan je alle antwoorden geven. Ervaar een gratis en professionele analyse van jouw huidconditie, ontvang persoonlijk advies van onze expert Ellis die speciaal langskomt voor deze dag en ontdek de nieuwste trends op het gebied van huidverzorging. Ellis is expert van Ultraceuticals en de Observ. 


Tijdens de open dag zullen we ook uitgebreid ingaan op het baanbrekende huidverzorgingsmerk Ultraceuticals! Dit merk staat bekend om zijn innovatieve formules en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om diverse huidproblemen aan te pakken. Van effectieve anti-aging oplossingen tot het verminderen van pigmentatie en het verbeteren van de huidtextuur, Ultraceuticals heeft een breed scala aan producten die aan jouw unieke behoeften voldoen.


Onze huidverzorgingsexperts zullen je graag alles vertellen over de krachtige actieve ingrediënten en technologieën die Ultraceuticals gebruikt om jouw huid te laten stralen. Bovendien zijn er op de open dag speciale aanbiedingen en promoties op Ultraceuticals-producten, zodat je meteen kunt beginnen met het transformeren van jouw huidverzorgingsroutine.


Mis deze unieke kans niet om jouw huid te laten stralen met behulp van de expertise van onze professionals en de kwalitatieve producten van Ultraceuticals. En wat Ultraceuticals ook kan in tegenstelling tot andere merken is de huid barrière intact houden tijdens peelingen waardoor je het hele jaar door kan peelen met fruitzuren. Nergens anders lukt dit door de speciale afgifte aan de huid. Tot dan!"