> Image Skincare huidverzorging is wetenschappelijk bewezen dat het werk
Blog
Jose la Fleur
Blog
04/18/2014
2 min
0

Image Skincare huidverzorging is wetenschappelijk bewezen dat het werkt.

04/18/2014
2 min
0

Als je het hebt over een voorloper op het gebied van huidverzorging, dan heb je het over Image Skincare. De huidverzorging van Image Skincare worden ontworpen en gericht voor dermatologen, huidtherapeuten / huidspecialisten en artsen.

Image Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap voor een allerhoogst en klinisch rendement. Het FDA lab maakt gebruik van wetenschappelijke formules. Daardoor kunnen er behandelingen en producten ingezet worden die unieke resultaten opleveren. Het merk Image Skincare komt uit Amerika en is een huidverzorgings merk. Ze zijn sinds 2010 gevestigd in de Benelux. Het is een snel groeiend merk en het bedrijf dat het snelst groeit in Amerika. Image Skincare is wereldwijd al in 27 verschillende landen verkrijgbaar. De producten bevatten een hoog kaliber aan effectieve stoffen in de producten. Ze treden vooral in het weefsel onder het huidoppervlak, en gaan daardoor veel dieper in de huidlagen dan andere cosmetische producten. Het wordt ook wel als cosmeceutical aangeduid. In de producten zitten geen chemische kleur- en geur stoffen, geen parabenen en geen afsluitende ingrediënten. Image Skincare heeft alle producten niet op dieren getest en zijn milieusparend.

Image Skincare heeft uiteenlopende huidverzorgingslijnen waardoor er voor elke huid een passend product is.

Total Ageless: Dit is een effectieve productlijn die huidverjonging stimuleert en zorgt voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijntjes en rimpels zijn door deze lijn minder zichtbaar.

Ormedic: De opbouw van de Ormedic is van organische ingrediënten met geneeskundige rendement. De organische bestanddelen  zijn van de meest echte vorm en zijn samengesteld met veel vitamines en effectieve antioxidanten. Zo word de huid weer in evenwicht bezorgd en hersteld.

BodySpa: met zelfbruinende créme en bodylotion.

Daily Defence: zonnebrand/dagcréme met uv-bescherming. Er zit een fysische filter in de zonnebrand. Dit is een minerale filter, genaamd zinc oxide en titanium dioxide, allebei blijven ze op de huid liggen en worden ze niet opgenomen door de huid.

Vital-C: Voor de droge en gevoelige huid hebben we de Vital-C lijn. Het voed en beschermt de droge huid door middel van het hoge kaliber aan antioxidanten.

Clearcell: Voor de acné huid is Clearcell speciaal ontwikkeld en voor de vettere huid. De Clearcell reduceert de ontstekingen en reinigt de huid.

Elk product heeft een andere werking.Vraag een huidspecialist naar advies. Image Skincare is speciaal ontwikkeld voor huidtypen zoals:

 • Huidveroudering
 • Acné
 • Droge huid
 • Gevoelige huid
 • Rosacea
 • Vette huid
 • Gecombineerde huid

En zowel voor:

 • Couperose
 • Rimpels
 • Rokershuiden
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekken
 • Zonverbrand
 • Onzuivere huid

De producten van Image Skincare zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk  te leren inzetten en gemakkelijk om mee te starten. Dit bestaat uit een simpel 5  stappenplan:

 1. Reinigen (2x per dag)
 2. Exfoliëren (dode huidcellen eraf halen)
 3. Moisturizer/hydrateren (2x per dag ochtends en avonds
 4. Beschermen met een zonbescherming (overdag)
 5. Herstellen: De huid nachts herstellen

De meeste peeling producten functioneren alleen op de bovenste huidlaag (de dode huidcellen). Bij een peeling van Image Skincare worden de oude dode huidcellen verwijderd en nieuwe huidcellen vervaardigd, de diepere huidlagen worden hiermee benaderd. Daardoor gaat de huid er egaal uitzien en voelt de huid aan als een babyhuidje. Een peeling word vooral gebruikt bij oppervlakkige rimpels en acné. de meest geschikte plaatsen zijn dunne huiden zoals de hand, rug, hals en gezicht. Peelingen zijn bekwame behandelingen die in de praktijk door een huidspecialist worden gedaan.

Image Skincare kun je online bestellen of afhalen bij een specialist op het gebied van huid in Nederland:
Of je kan het afhalen in de volgens plaatsen waar Mijn Huidspecialist gevestigd zit; Leeuwarden, Drachten, Sneek of Groningen.

Reacties
Categorieën