> Schoonheidsbehandeling voor mannen
Schoonheidsbehandeling voor mannen
Blog
Jose la Fleur
Blog
06/03/2014
1 min
0

Schoonheidsbehandeling voor mannen

06/03/2014
1 min
0

Schoonheidsbehandeling voor mannen

Je zou in eerste instantie denken dat alleen vrouwen geïnteresseerd zijn in schoonheid en beauty tips, maar uit onderzoeken blijkt dat ook veel mannen geïnteresseerd zijn in hun uiterlijk. En dat merken wij ook in onze praktijk. Mannen hebben altijd de neiging om mannelijk en macho, robuust en sterk te zijn, maar willen er toch goed uitzien. Als jij iemand bent met dezelfde gedachten, maak je dan maar geen zorgen. Schoonheid en schoonheid tips voor mannen zijn uitgegroeid tot een goed begrip in deze moderne tijd. Er bestaan tal van schoonheidssalons voor mannen. Misschien vind je nog een paar beauty tips voor mannen die je kan gebruiken.

Mannen en Definitief ontharen

Ongewenst haar bij mannen kan voorkomen. Om ongewenste haargroei te verwijderen, kun je dit regelmatig laten waxen maar tegenwoordig zijn er betere technieken en methodes om haar voorgoed te laten verdwijnen namelijk de IPL.  Ipl staat voor Intense Pulse Light. Door middel van lichtflitsen wordt de haarwortel vernietigd. Dat is een techniek die haartjes voorgoed laten verdwijnen. Ook voor mannen is dit de ultieme oplossing.

Mannen en gezichtsverzorging

Reinig je gezicht minstens 2 keer per dag om oppervlakkig talg en vuil van het gezicht af te wassen. Er zijn ook speciale gezichtsmasker verkrijgbaar voor mannen, om je gezicht optimaal te reinigen. Start de dag met het gebruik van een dagcrème om een gezonde huid te behouden en die je beschermd tegen UV stralen. Wanneer je je gezicht scheert, maak dan gebruik van een scheermes met een hydraterende strip dat je minder kans hebt op een geïrriteerde huid. Na het scheren kan je last krijgen van irritaties op je gezicht en last krijgen van ingegroeide haartjes. Om ingegroeide haartjes te voorkomen, houd er dan rekening mee dat je scheert met de haargroei mee in plaats van er tegen in.

Reacties
Categorieën